پایگاه جمعیت همیاران
سلامت روان اجتماعی ایران
ظرفیت سازی و جذب داوطلبان علاقه مند به حضور در عرصه پیشگیری و در نهایت شبکه سازی باید از برنامه های اولویت دار سازمانهای مردم نهاد باشد
جلسه هم اندیشی سمن های حوزه پیشگیری و درمان به مناسبت برنامه های سالروز جهانی و هفته مبارزه با اعتیاد ومواد مخدر  در روز یکشنبه 96/03/28 برگزار گردید . پس از بحث وتبادل نظر بین شرکت کنندگان و جمع بندی مطالب ارائه شده توسط سرکار خانم فاطمه آقابزرگی کارشناس محترم این معاونت ، در ادامه جلسه معاون محترم توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد اداره کل بهزیستی استان چ وب توصیه ها و راه کارهای اثر گذاری را جهت پیشرفت وبهبودفعالیتهای سازمانهای مردم نهاد حوزه پیشگیری ارائه نمودند . ایشان همکاری پایگاه های همیاران سلامت روان و تیم های اجتماع محور را در راستای برگزاری برنامه های  پیشگیری به عنوان دو بازوی مردمی سازمان بهزیستی بسیار لازم و ضروری دانستند و از تمامی کارشناسان و مدیر عاملین سمن های حاضر خواستند در تحقق بخشیدن به این امر تمام سعی خود را عملیاتی نمایند .جناب آقای مقدس تاکید نمودند اگر بخواهیم در جامعه جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی اثر گذار باشیم باید با برنامه ریزی و هدفمند پیش رویم و از پتانسیلها و ظرفیت های موجود یکدیگر به عنوان سازمانهای مردم نهاد بهره مند گردیم و به فکر این باشیم که با حفظ هویت مستقل خود فعالیتی اثر گذار داشته باشیم نه اینکه فعالیتی به نام خود ثبت کنیم هر چه کارها مشارکتی تر باشند موفق ترند زیرا اساس کار سازمانهای مردم نهاد همین است جذب مشارکت مردمی با رعایت همدلی ،وحدت وهمکاری که درقالب شبکه سازی اتفاق خواهد افتاد، پس اول از خود شروع کنیم و سمن های خود را هماهنگ و همسو کنیم و این گام اول موفقیت در حوزه پیشگیری است . ایشان در پایان ظرفیت سازی و جذب داوطلبان علاقه مند فعالیت در این عرصه را از برنامه های اولویت دار سازمانهای مردم نهاد دانستند و تاکید نمودند برنامه های تخصصی تر در کنار آموزش و حضور مردم باید منجر به شبکه سازی گردد.


۶۴۸ بازدید


۱۶ امتیاز


۰ نظر
نظرات کاربران


هنوز هیچ نظری ثبت نشده است !
نظر شما چیست ؟!
شما نیز می توانید نظر خود را راجب این خبر در زیر بنویسید !
نام کامل شما * :
نام کامل خود را وارد کنید !
آدرس ایمیل شما :
آدرس ایمیل خود را وارد کنید !
متن نظر شما :
نظر خود را به فارسی در بالا بنویسید !
کد امنیتی :
کد امنیتی روبرو را وارد نمایید !
انسان خوشبخت نمی شود اگر برای خوشبختی دیگران نکوشد !
شما هم می توانید در این کار سهیم باشید ! کمک های مالی شما مایه دلگرمی ماست !
دریافت کمک های مردمی
جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی ایران
جمعیت همیاران سلامت روان با هدف افزایش توانمندی اقشار مختلف جامعه در راستای افزایش سطح سلامت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی فعالیت می نماید. باور ما بر این است که با افزایش مشارکت جویی و احترام به خرد جمعی و رویکرد تسهیل گرانه می توانیم در ارتقای سطح کیفیت زندگی اقشار جامعه تاثیر داشته باشیم. این سایت با همت و تلاش و پیگیری مستمر جناب آقای حمید بیخسته مدیر روابط عمومی جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی کشور در سال 1395 راه اندازی گردید.
تمامی حقوق محفوظ و متعلق به جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی ایران می باشد .
Copyright © 2015 for HamyaranIran.ir , By SmProgram web Developer , All rights reserved .